Uutisia

Kesäkokous 31.7.2022 klo 14.00
Peurakokous 31.7.2022 15.30
Hirvikokous 16.10.2022 klo 15.00

Jahtiin aikovat osallistuvat kokoukseen tai ilmoittavat jahtipäällikölle osallistumisestaan ennen kokousta.
Kesän 2022 ratavuorot ja hirvikoepäivät lisätty.
Talvikokouksen päätökset lisätty.

Koskuen Metsästysseura ry
Tampereentie 1849
61720 Koskue

Käynnit sivuilla

Käyntejä kotisivuilla:91775 kpl

Saaliskiintöt 22-23

1 urosmetso

3 teertä, joista yksi saa olla naaras

Peltopyy rauhoitetaan kokonaan tämän vuoden osalta.

Fasaani naaras rauhoitetaan 30.09.2022 saakka.

Kauris: Yksittäismetsästyksessä kiintiö on 3 kpl/metsästäjä metsästyskaudella ja johtokunta suosittelee, että yksi (1) olisi kuitenkin vasa. Kaurispukin kevätmetsästyksessä kiintiö 1 kpl/metsästäjä, joka sisältyy koko kauden kiintiöön. Ennen metsästyksen aloitusta on tehtävä ilmoitus jahtipäälliköille eli hirvet Jari Kannonlahti, peurat ja kauriit Sami Kohtamäki.

Kaurispukin kevätjahtiaika 16.5.2023–15.6.2023

Saaliskiintiöt  2020-2021

Saaliskiintiö: 1 urosmetso, 3 teertä, joista yksi saa olla naaras, 3 metsäpyytä, peltopyy rauhoitetaan kokonaan tämän vuoden osalta. Fasaani naaras rauhoitetaan 30.09.2021 saakka.

Rusakko ja metsäjänis ovat vapaat kiintiöstä. Muilla riistalajeilla noudatetaan valtion metsästysaikoja ja rajoituksia.

Kauris: Yksittäismetsästyksessä kiintiö on 3 kpl/metsästäjä metsästyskaudella ja johtokunta suosittelee, että yksi (1) olisi kuitenkin vasa. Kaurispukin kevätmetsästyksessä kiintiö 1 kpl/metsästäjä, joka sisältyy koko kauden kiintiöön. Ennen metsästyksen aloitusta on tehtävä ilmoitus jahtipäälliköille eli hirvet Ari Syrjälä ja kauriit Sami Kohtamäki.

Kaurispukin kevätjahtiaika 16.5.–15.6. ja metsästyksen aloituksesta ilmoitus Sami Kohtamäelle.

Ennen kuin metsästät Parkanon puolella ja muuallakin tarkista rajoitukset www.riista.fi sivulla.

Johtokunnalla on oikeus muuttaa metsästysaikoja / saaliskiintiöitä kesken metsästyskauden.

Saalisilmoitus metsäskanalinnuista OmaRiistaan tai johtokunnan jäsenelle saman vuorokauden kuluessa.

Hirvi

Koskuen luvat:

Katso Oma Riista sielä luvat ja reaaliaikainen tilanne.

Kauris

Kauris: Yksittäismetsästyksessä kiintiö on 3 kpl/metsästäjä metsästyskaudella.Vasat metsästetään mieluusti ensin. Ennen metsästyksen aloitusta on tehtävä ilmoitus jahtipäälliköille Sami Kohtamäelle.

Kaurispukin kevätmetsästyksessä kiintiö 1 kpl/metsästäjä. Metsästyksen aloituksesta ilmoitus Sami Kohtamäelle.

Kirjaa kaadoista pidetään Mettästysseuran majalla kansiossa jota jahtipäälliköt täyttävät.

Valkohäntäpeura

Katso Oma riista, sielä luvat ja reaaliaikainen tilanne.

Muilla riistalajeilla noudatettaan valtion metsästysaikoja ja rajoituksia. Tarkista sallitut metsästysajat osoitteesta www.riista.fi

______________________________________________________________________________________________

Koskutjärven alue rauhoitetaan lähimpiä teitä myöten 20.8.2019 klo 12.00 asti.

Rauhoitus ei koske haittaeläimiä, kuten varis, harakka ja naakka yms.

Jouluaatto ja Joulupäivä rauhoitetaan kaikelta metsästykseltä.

Kaikki hylsyt on kerättävä maastosta ja tuotava roskiksiin.

Laukauksien jälkeen on taskuista löydyttävä vastaava määrä hylsyjä!

Viljapeltojen sotkeminen on ankarasti kielletty!