Uutisia

Peurakökkä
La 18.9.21 klo 10:00 seuran majalla.

Jahtipäälliköt

----------------------------

Kesäkokouksen 2021 päätökset ja metsästyskiintiöt nähtävillä Seuran kokoukset- osiossa.
Peura- ja kaurisseurue maksu kaudelle 21-22
20 euroa eräpäivä 30.8.
Käytettävä viitettä 1711

Peurapäällikkö
---------------------------

Kesäkokous pidetään 8.8.2021 klo 13.00 majalla. Päätetään tulevan metsästyskauden kiintiöistä.

Johtokunta
Vuoden 2021 Peura ja kaurisseurueen perustamiskokous
8.8.2021 klo 15:00 seuran majalla. katso jahtipäällikkö tiedottaa lisätiedot.

Vuoden 2021 hirvijahdin aloitus, kokous ja kökkäpäivät lisätty Jahtipäällikkö tiedottaa- osioon.

Hirvipäällikkö

Koskuen Metsästysseura ry
Tampereentie 1849
61720 Koskue

kävijä laskuri

Käyntejä kotisivuilla:72732 kpl

Saaliskiintiöt  2020-2021

Saaliskiintiö: 1 urosmetso, 3 teertä, joista yksi saa olla naaras, 3 metsäpyytä, peltopyy rauhoitetaan kokonaan tämän vuoden osalta. Fasaani naaras rauhoitetaan 30.09.2021 saakka.

Rusakko ja metsäjänis ovat vapaat kiintiöstä. Muilla riistalajeilla noudatetaan valtion metsästysaikoja ja rajoituksia.

Kauris: Yksittäismetsästyksessä kiintiö on 3 kpl/metsästäjä metsästyskaudella ja johtokunta suosittelee, että yksi (1) olisi kuitenkin vasa. Kaurispukin kevätmetsästyksessä kiintiö 1 kpl/metsästäjä, joka sisältyy koko kauden kiintiöön. Ennen metsästyksen aloitusta on tehtävä ilmoitus jahtipäälliköille eli hirvet Ari Syrjälä ja kauriit Sami Kohtamäki.

Kaurispukin kevätjahtiaika 16.5.–15.6. ja metsästyksen aloituksesta ilmoitus Sami Kohtamäelle.

Ennen kuin metsästät Parkanon puolella ja muuallakin tarkista rajoitukset www.riista.fi sivulla.

Johtokunnalla on oikeus muuttaa metsästysaikoja / saaliskiintiöitä kesken metsästyskauden.

Saalisilmoitus metsäskanalinnuista OmaRiistaan tai johtokunnan jäsenelle saman vuorokauden kuluessa.

Hirvi

Koskuen luvat:

Katso Oma Riista sielä luvat ja reaaliaikainen tilanne.

Kauris

Kauris: Yksittäismetsästyksessä kiintiö on 2 kpl/metsästäjä metsästyskaudella.Vasat metsästetään mieluusti ensin. Ennen metsästyksen aloitusta on tehtävä ilmoitus jahtipäälliköille Janne Haavistolle.

Kaurispukin kevätmetsästyksessä kiintiö 1 kpl/metsästäjä. Metsästyksen aloituksesta ilmoitus Janne Haavistolle

Kirjaa kaadoista pidetään Mettästysseuran majalla kansiossa jota jahtipäälliköt täyttävät.

Valkohäntäpeura

Katso Oma riista, sielä luvat ja reaaliaikainen tilanne.

Muilla riistalajeilla noudatettaan valtion metsästysaikoja ja rajoituksia. Tarkista sallitut metsästysajat osoitteesta www.riista.fi

______________________________________________________________________________________________

Koskutjärven alue rauhoitetaan lähimpiä teitä myöten 20.8.2019 klo 12.00 asti.

Rauhoitus ei koske haittaeläimiä, kuten varis, harakka ja naakka yms.

Jouluaatto ja Joulupäivä rauhoitetaan kaikelta metsästykseltä.

Kaikki hylsyt on kerättävä maastosta ja tuotava roskiksiin.

Laukauksien jälkeen on taskuista löydyttävä vastaava määrä hylsyjä!

Viljapeltojen sotkeminen on ankarasti kielletty!